maandag 28 september 2009

Lach, je bent in Spanje

Lach, je bent in Spanje is een reklamespotje op de tv. Nou het lachen vergaat je wel op het moment. Het regent en niet zo'n beetje ook.
Op tv zie je wel eens beelden van een ondergelopen stad, hier was dat een poosje geleden Alicante. Wij kunnen daar dan smakelijk om lachen en zeggen tegen elkaar, jammer he voor die mensen in Alicante, terwijl wij heerlijk onder de parasol van de schaduw zitten te genieten.

Maar we zijn gestraft vandaag. Gisteren al een paar buitjes gehad, maar dat was met de hoeveelheid water die vandaag naar beneden is gekomen, kinderspel.
Vriendin van Beach kwam om een uur of 1 binnenvallen met de boodschap dat we naar Ikea in Murcia zouden gaan, omdat het toch rotweer was. Okee, geen probleem, wij zijn altijd wel in voor een spontaan uitstapje.
Even nog langs het huis van vriendin om haar telefoon op te halen en dan richting Murcia. Van de camping tot vriendin haar huis is normaal 10 minuten met de auto, vandaag een half uur in de file gestaan, jaja die hebben ze hier ook, vlakbij het huis was namelijk de straat ondergelopen. Dus wachten wachten en nog eens wachten.
Bij vriendin aangekomen maar besloten om even af te wachten of het nog zou opklaren. Kopje koffie erbij, lekker kletsen en jahoor om kwart voor drie zag het ernaar uit dat het zou opklaren. Jas aan en in de auto.
Op weg naar Murcia hebben we zoveel rottigheid gezien, onder gelopen wegen, viaducten en landerijen die kompleet blankstonden. Na een kilometer of 15 begon het weer te hozen en hebben we besloten om maar om te keren. De weg naar huis duurde veel langer, hele dorpen waren onbereikbaar en we hebben strand om en Haarlem langs moeten rijden om weer een beetje in de buurt van de camping te komen.
Als troost zijn we maar naar de Wok geweest. Nu is het droog, maar voor morgen voorspellen ze nog meer shit, maar dat geeft niet; LACH WE ZIJN IN SPANJE

5 opmerkingen:

Zustertjen zei

FOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Ben een ramptoeristje in hart en nieren

Smitsky zei

Zag het vanmorgen op het nieuws. Heftig!

Oppassen he? xx!

Hubbie zei

Kan me ook nog een buitje herinneren. Tot op m'n onderbroek nat en dan moet je nog naar huis vliegen en hadden we ook lekker veel vertraging door de regen toen.

Lekker die Spaanse buitjes.

sunseekers zei

Zustertjen, Naar Ikea met een fototoestel????????

Hermanus zei

Ik was gisteren even op Samoa en wat dacht je? Krijg ik ineens een lading water over me heen, dat wil je niet weten.