donderdag 14 juli 2011

Caravan en tandarts

Gisteren is een hele produktieve dag geworden.
We zijn vroeg uit het Plophuisje vertrokken richting Cuyk, Daar stond een hele mooie stacaravan te koop, dat hadden we gezien op internet, in het echt was hij net zo mooi als op de schootklapper. Vraagprijs was een beetje hoog, maar goed, we wilden hem echt hebben. Wij zijn nu bijna de trotse eigenaars van een stacaravan van 11.20 meter lang en 3.70 meter breed. Daar komt dan nog bij dat hij op een camping komt te staan op 1 van de mooiste plekjes van ons land, namelijk Kuinre. Lekker dicht bij de vrienden, redelijk dicht bij oudste zus en heel dicht bij de snelweg richting het westen van het land. Alles wordt dus langzaam maar zeker kloppend gemaakt.
Ook nog even naar de tandenkliniek geweest, dat was is Best. Op 10 augustus krijg ik eerst narcose en daarna gelijk mijn nieuwe tanden en kiezen. We gaan dan overnachten bij onze Nederlandse Spanjegangers die daar in de buurt een chalet hebben, gisteren alvast wezen buurten, dus het gaat helemaal goed komen deze zomer.
Over anderhalve maand met nieuwe tandjes en een nieuw "eigen" plekkie terug naar Spanje. Gezien het weer hier in Nederland, kan het me niet snel genoeg gaan. Heb verdorie dikke sokken aan.

3 opmerkingen:

Smitsky zei

Je mag de kachel wel aan doen...echt wel ;)

Anoniem zei

ach arme ziel, wat raak je dat snel ontwendhe.Als je sokken tekort komt hoor ik het wel.

lillian zei

Heerlijk, een eigen huis en ... een plek onder de zon.Wie wil dat niet? Enne, geven wij niet genoeg warmte af?xxx