dinsdag 23 augustus 2011

weekendje Duitsland



We hadden ze een jaar niet in levende lijve gezien, maar afgelopen weekend hebben we de schade een beetje ingehaald. Van vrijdag tot maandag waren we in Duitsland bij Moat zijn dochter en kleinzoon.
Vrijdag heerlijk bijgekletst en zaterdag zijn we met de kleine man naar een pretpark geweest. Potzi's park. Heel leuk gezellig en druk, maar Josh heeft genoten. We hadden prachtig weer en de pijn van mijn nieuwe kunstklapper viel toen wel mee. s'Avonds naar de Griek geweest en we hebben zalig gegeten.
Zondag ook nog even de gordijnen passend gemaakt, die hingen als lappen voor de ramen, nu zijn het weer gordijnen geworden. Kleinzoon heeft heerlijk met water geknoeid in de achtertuin en wij, de volwassenen hebben een hangdag gehad. Maandag via de campingwinkel in Winterswijk en de huisarts weer naar het plophuisje.
Vermoeiend weekend, maar O zo gezellig. Dochterlief heeft beloofd naar Spanje te komen als haar man in Afghanistan zit. We wachten af.

1 opmerking:

lillian zei

Ik zie jullie al door Potzi's park lopen met dit prachtige stel. Ted in de achtbaan en jij in de schommel? Jullie hebben toch wel foto's genomen?xxx