zaterdag 15 oktober 2011

Wasmachine



De wasmachine is overleden. Vorige week knipperde het machientje dat het een lieve lust was. Hij wilde niet uit, hij wilde niet aan, wassen deed hij nog wel, als hij eenmaal aan de gang was. Tijd om een monteur te laten bellen dus.

Dinsdagmorgen om half 10 via de receptie een monteur laten bellen. Dat is gelukt,de monteur zou om kwart over twaalf hier zijn. Ik vroeg nog: VANDAAG????? en jahoor, om twaalf uur was er een hele aardige monteur.
Hij heeft eens naar het machientje gekeken en heeft toen direkt de printplaat eruitgeschroefd. Het resultaat: een printplaat met 2 mooie grote zwarte vlekken. Die moest dus vervangen worden. De monteur was ruim een kwartier aan het schroeven geweest en zou naar het bedrijf rijden en van daar uit bellen over de kosten van een nieuwe printplaat. Dus gereedschap ingepakt en toen ik vroeg hoeveel geld hij kreeg, zei hij NADA,(niks)
Een uurtje later belde hij met de mededeling dat een nieuwe printplaat 267 euro ging kosten. Het machientje is 5 jaar oud, gebruikt door 10 verschillende gezinnen en is dat dus niet meer waard.
Nu hebben we een nieuwe, bij het bedrijfje van de monteur gekocht. Hollanders als we zijn, hebben we wel geprobeerd om een korting te krijgen, dat is niet gelukt.
Vanmorgen kwam de monteur het machientje aansluiten en kreeg ik de rekening( betaald hadden we al in de winkel) Toen ik de rekening open maakte, zat er 50 euro in, toch korting dus hahahahha,

1 opmerking:

lillian zei

Kleine wasjes, grote wasjes,alles in die wasmachien, laat maar lekker draaien.Ken je dat liedje? Heerlijk nummer als je bezig bent met de was! Kun je meedansen. xxx