woensdag 4 maart 2009

In de shit

www.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlwww.krabbelme.nlVandaag was weer zo'n dag om snel te vergeten, wats keburt??
Bij vriendin Linda is er gisteren het een en ander misgegaan. Nou moet je je voorstellen dat het hier gisteren echt rotweer was, de hele dag regen en wind en wind en regen. Vriendin Linda en haar man Ray hebben zo'n hele grote Amerikaanse uitschuif mobilhome. 3 jaar oud en zeer goed onderhouden. Maargoed, terug naar gisteren. De watertank van het grote gevaarte was leeg. Geen probleem, Ray doet netjes een regenjas aan en zegt tegen Linda: we kunnen wel even een hamburgertje gaan happen in het restaurant terwijl de tank volloopt met water. Zo gezegd zo gedaan, nou wil het euvel dat er 2 vulopeningen naast elkaar zitten. 1 voor de watertank en 1 voor de afval tank. Ray heeft hem dus per ongeluk op de verkeerde aansluiting gezet. Na verloop van een half uurtje kwamen ze terug in het "huis" waar het een en ander ze tegemoet kwam drijven. Ray had de waterslang aangesloten op de afvaltank die dus meer dan vol was en overliep via het toilet. De hele vloerbedekking was dus overvloeit met menselijk afval, het kwam nog net niet het trapje aflopen, maar stinken deed het als een grote. Vandaag is er een professioneel bedrijf geweest, die hebben 5 uur lang alle shit opgezogen en de vloerbedekking gereinigd. De geur is nog niet helemaal verdwenen, maar als alles morgen helemaal droog is, moet de geur ook weg zijn. Ook een manier om je vloerbedekking gereinigd te krijgen, ik geloof dat ik liever gewoon nieuwe koop. Linda was dusdanig overstuur, dat Ray haar vanmorgen naar ons heeft gestuurd met de boodschap of ze voorlopig niet meer naar huis wilde komen. De hele dag met iemand omgaan die redelijk overstuur (en daardoor onredelijk) is valt niet mee. Als afsdluiting van een K..dag zijn we maar uit eten geweest, toch wel een leuk einde van een rare dag

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo'n dag moet je altijd een positieve draai geven, anders sta je er de volgende dag mee op. Goede tip trouwens, uit eten gaan!
xxx

Zustertjen zei

getverdegetver.

Arme jullie, al is ze je vriendin het is toch k.. met peren als er zo'n stresskip om je heen loopt.