dinsdag 24 maart 2009

Te veel om in 1 keer te schrijven

Vandaag maar beginnen aan onze reisverhalen. Jullie mogen allemaal weten dat het harstikke druk is geweest. Zaterdagmorgen werden we keurig opgehaald door schoonzoon en dochter, om 9 uur waren we in ons Bed&Breakfast, maar konden nog niet op de kamer terecht. Dus naar schoonzoons ouders, die verderop in de straat wonen. Geen punt, een beker Nescafe gedronken en daarna op ontbijtjacht. Om 11 uur een echt Engels ontbijt gescoord en naar Scuntorphe gereden, dat is de dichtsbijzijnde grotere plaats. Heerlijk met kleinzoon in de buggy aan het shoppen geweest. Alles in de Sale in Engeland dus we moesten oppassen voor eventueel overgewicht van de koffers op de terugvlucht.Moat de slimmerik had van tevoren al bedacht dat handbagage wel genoeg was voor drie dagen.
s'Avonds lekker uit eten geweest met de ouders en 2 vriendinnen van dochter, die inmiddels ook via Manchester met de trein waren aangekomen. Op tijd naar de kamer omdat we toch wel erg moe waren van de hele dag shoppen en van het vroege opstaan.

Zondag morgen hebben moat en ik lekker uitgeslapen en zijn aan de wandel gegaan in het dorp. Kerkje alvast op de foto gezet en de meest mooie en rare panden gekiekt. Na een wandeling van ruim een uurtje, weer bij de ouders van schoonzoon aangekomen. Lekker met zijn alle pizza gegeten en om drie uur naar de kerk voor het grote gebeuren. Het kerkje was te klein, de vrouwelijke voorganger haar microfoontje was stuk, en er waren 5 dopelingen. Kortom, niks gehoord, weinig gezien, maar we waren erbij. Het doopfeest is gevierd in de Pub. In Engeland is het de gewoonte om je eigen drank te betalen op een feest. Lekker aan de Guinness gezeten. Er was wel een soort koud buffet, en natuurlijk de taart. Heerlijk. Om 23.00 uur moe maar voldaan in bed gerold.

Maandag morgen in de Pub ontbeten en om half elf kwamen dochter en de twee vriendinnen ons ophalen om wederom naar Scunthorpe te gaan om met z'n alle te winkelen. Moat was als enige man mee, maar we hebben hem niet horen klagen, echt niet. Ik heb het erg gezellig gehad, maar wel ijs en ijskoud. Regen en hagel hebben we gezien gisteren, bahbah. Gistermiddag zijn de vriendinnen opgehaald door schoonzoon en naar de trein gebracht, voor hun zat het erop, de plicht en het gezin riep ze terug naar Nederland. Wij zijn nog maar een keer uit eten geweest en vanmorgen vroeg om half 7 zijn we weer opgehaald om ons naar Doncaster te brengen. Om half 1 waren we weer thuis op de camping, alwaar we in een welverdiend slaapje gevallen zijn. De was is inmiddels al weer droog en Moat heeft het eten bijna klaar.
Terug naar de orde van de dag.

1 opmerking:

Anoniem zei

Had al een reactie geplaatst maar die is niet gepubliceerd. Misschien teveel vieze woorden? Nee hoor, hele leuke foto's en wat is Joshua groot geworden. Die zou je ook zo in willen pakken en mee naar huis nemen. Wordt later een hartenbreker. Alsnog bedankt voor de heerlijke week en tot gauw!