woensdag 1 juli 2009

Frankrijk, wij zijn er



Zo, eindelijk even de tijd om een blogje te maken. Iedereen zal wel nieuwsgierig of belangstellend zijn, dus zullen we het een en ander het net op slingeren.

Afgelopen Zondagmiddag om een uur of 4 waren wij in Regnevelle. Reuze nieuwsgierig hoe het er allemaal uit zou zien en wat er allemaal al klaar zou zijn.

Nou, een hele grote verrassing hadden we bij aankomst al. Ed, onze huisbaas en onze eigenste Bob de Bouwer, zit totaan zijn knie in het gips. Hij heeft na een val over een opstaand randje(niet bij de boerderij) en na een landing 3 meter lager in een ravijntje zijn scheenbeen op verschillende plaatsen gebroken. Hij heeft 5 dagen in het ziekenhuis van Vittel gelegen, is geopereerd en heeft een rij krammen voor en achterin zijn been.

Ondanks alle stress van het ziekenhuis en van de pijn, hebben Bob en zijn vriendjes het toch voor elkaar gekregen om de slaapkamer en de badkamer voor 100% in orde en klaar de te hebben. De woonkamer schiet al een eind op, en de woonkeuken is nog niet klaar, maar gekookt kan er worden.


2 opmerkingen:

Hermanus zei

Bonjour zeg, wat een lutser.....eh pechvogel.

Zustertjen zei

jeminee, wat een pech.