maandag 19 oktober 2009

En nog maar 1



Hebben wij inmiddels anderhalve maand onze eigen tent opstaan, er zijn er inmiddels weer vele gevolgd.
Vandaag hebben we Musak en Maria geholpen. Onze nieuwe Zweedse straatbewoners zijn nieuw op de campeermarkt. Voor de komende 8 maanden staan ze ook bij ons in de straat. Zij zijn in augustus reeds aangekomen en hadden hun caravan (volgens ons) fout neergezet. Zij stonden met de caravan in de zon en met de voortent in de schaduw. Dat is in de zomer wel lekker maar in het najaar, als het ook hier koeler wordt,een beetje zonde. Ook hadden ze er niet aan gedacht dat, als het regende, het grondtapijt wel erg nat zou worden en er dan ook het weer in kleding en andere dingen zou komen.

Vandaag hun tandemasser Hobby-voortent leeggeruimd, afgebroken, alles van het plekkie gehaald, de caravan gekeerd en alles weer opgebouwd. Nieuw raffiagroen op de grond gelegd, dun plastic op de grond, daaroverheen een bouwzeil en daar weer het schoongeboende grondtapijt op. Alles weer teruggesjouwd en neergezet.

Jeetje, we zijn er moe van, en dat op een doodgewone doordeweekse dag.Nou zijn vandaag ook onze Duitse (bijna) buren aangekomen, dus ik ben benieuwd wat we morgen gaan doen, ik ben bang dat er weer een tent gebouwd moet worden.

1 opmerking:

Zustertjen zei

Typisch iets voor jullie. Altijd de helpende hand bieden en dan zelf (vaak) het meeste doen.
Kan me veel momenten herrineren. Een daarvan was een tegelvloer in dit huis.
Tjonge jonge.