dinsdag 6 oktober 2009

Voordelig bij de Lidl????????

Wat is er toch een groot verschil tussen Nederland en Spanje. Als het bij jullie regent kunnen wij hier in de bikini, eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het andersom ook wel voorkomt. Hier heeft niemand haast, manana manana een geliefde uitspraak. Een van de weinige dingen die wel gelijk zijn, is het assortiment bij de Lidl, tenminste in grote lijnen, ze hebben hier geen beschuit en ontbijtkoek, maar de koffie en de joghurtjes zijn gewoon gelijk.
Zo ook de aanbieding van deze week.
In de telegraaf van gisteren stond een pagina grote advertentie van de blauw gele supermarkt, met daarin de mooie dameslaarzen, ik dacht nog, waar heb ik die eerder gezien?????? Juist in de aanbiedingskrant van de Lidl hier in Spanje. Donderdag in de aanbieding, exact dezelfde dameslaarzen als in de telegraaf. Onee, toch een verschilletje, de laarzen zijn helemaal gelijk behalve de prijs. HIER zijn ze maar liefst 15 euro goedkoper. Nee echt voordelig bij de Lidl geldt alleen in Spanje


3 opmerkingen:

Hermanus zei

Waarom heet dat bij jullie niet de 'POCO'???

buurmeisje zei

haha. wat hebben jullie het goed daar in spanje :P

sunseekers zei

@Hermanus, Poco betekent weinig en volgens mij hebben ze best veel bij de Lidl, als jij het toch wilt hernoemen, dan zou Pequena wel kunnen.