donderdag 17 december 2009

Koud he



Sinds twee dagen is het hier koud, gelukkig niet zo koud als bij jullie in het koude kikkerlandje, maar toch koud genoeg om een paar probleempjes te veroorzaken.

Het was zelfs zo erg koud, dat onze senseo koffiemachine het niet deed. Stroom zat erop, pads erin, water erin, knopje ingedrukt en voila GEEN KOFFIE. Het apparaat bleef maar knipperen alsof er geen water inzat. Maar Moat had er echt wel water ingedaan. Moat zei dus dat ik wakker moest worden zonder het vloeibare goud omdat de machine kapot was. Jammer maar helaas.

Na verloop van een uur of twee bedacht ik me dat er vorig jaar bij iemand anders op de camping hetzelfde probleem zich had voorgedaan. Die had het apparaat lekker in de warme caravan gezet en na verloop van een uurtje deed het apparaat het weer. Onze Senseo mag nu ook binnenslapen. Dat is een stuk beter voor mijn humeur.

2 opmerkingen:

AlfanDeek zei

He, heb jij ook al een moat? Kijk maar uit, straks slaapt die Senseo tussen jullie in.

Anoniem zei

Als je het nou nog een keer hebt, moet je even de watertank op z,n kop houden, want dan zit het vlottertje onder in de tank vast (gebeurt bij ons ook wel eens)!
Of even schudden, wil ook nog wel eens helpen, groetjes Marian