zaterdag 11 oktober 2008

Consuminderen

Nu de economische crisis een feit is zullen we met elkaar moeten proberen om het hoofd boven water te houden. Maar hoe?????????????

Moeten we weer soep van aardappelschillen gaan eten of chocolademelk maken met water in plaats van melk, kastanjes roosteren boven een kampvuur van sprokkelhout, op de hand gan wassen, nog maar 2 keer per week onder de douche, of badderen in een teiltje. We zouden ook nog met verschillende personen gebruik kunnen maken van hetzelfde badwater, maar wie mag dan eerst??

In plaats van "rentenieren" weer met onze kont aan het werk gaan, lopen in plaats van met de auto of fiets, geen voorgerecht, hoofdgerecht en toetje eten maar dikke eigengebakken bruine boterhammen met afgeslagen hagelslag eten.

Al met al een aardig dillema, zullen we de internetsite van Miep Kniep gaan spellen of worden we vandaag of morgen wakker, om er achter te komen dat het allemaal wel meevalt. Ik hoop het maar[gadget][/gadget] [url=http://www.funpagina.eu]funpagina.eu[/url]

1 opmerking:

Zustertjen zei

Het zal wel iets minder extreem uitvallen dan jij nu uiteenzet. Trouwens je kunt beter niet gaan lopen en druk zijn, want dan verbrand je teveel calo's en moet je meer eten (= duurder). O dat werkt natuurlijk niet want de Mac is een calobom voor weinig geld.
Pfff ik weet het ook niet meer.