donderdag 21 mei 2009

Nieuwe of niet




Onze huis op wielen is al weer 8 jaar oud. Nou is dat voor een caravan natuurlijk niet oud, maar de manier waarop wij hem gebruiken is niet echt standaard. Gedurende 10 maanden per jaar gebruiken wij zeker het bed. Doordat wij een goede voortent hebben, zitten wij bijna niet in de caravan. De afgelopen jaren hebben wij al heel wat vervangen aan ons paleisje. Een nieuw matras, nieuwe handgreepjes op de kastjes en nieuwe bekleding op de rondzit. Er gaat tenslotte ook wel eens iets kapot. Hadden we het eerste jaar al een gat in het keukenblad(door een vallend peperflesje) wat door onszelf inmiddels is gerepareerd, nu hebben we een groter probleem, het licht spookt! soms wil het gewoon niet aan gaan. Moat dacht het te hebben gevonden, na al die jaren zou het de accu wel eens kunnen zijn, omdat al onze verlichting op 12 volt gaat, dat wordt gevoed door een zonnepaneel op dak(wel zo handig hier in Spanje). Dus een nieuwe accu gekocht. Nu na een week is het probleem nog hetzelfde, moat denkt nu dat het een schakelaartje is. Had hij beter eerst na kunnen kijken, had een stuk voordeliger geweest, maar goed, als het niet anders kan, moeten we misschien maar overwegen om een nieuwe caravan te kopen.

4 opmerkingen:

Zustertjen zei

Maar past die nieuwe dan nog bij de tent?
Ach vast wel, die kan wel los staan zeker?

hahahaha

sunseekers zei

we hebben besloten dat het geen nieuwe wordt. Maar de tent zou wel passen, we zouden dan gewoon hetzelfde model hebben gekocht.

sunseekers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Zustertjen zei

Ik vond de caravan eingelijk nog zo mooi, dus kan de beslissing wel begrijpen.Bovendien vinden jullie het straks in Regnevelle wel zo leuk dat je daar meer zit.

Grapje!