vrijdag 22 mei 2009

Slempen zuipen of verzamelen



Al een paar jaar brengen we voor hele speciale vrienden het een en ander mee als we naar huis komen. Zoals doucheschuim, spaanse ham en natuurlijk de overheerlijke, speciale, unieke en niet in Nederland verkrijgbare Whisky Cardhu.
Hier verkopen ze alcohol in de supermarkten en bodega's. Sommige winkels hebben een andere uitvoering van het goudkleurige vocht.
Deze ontdekten we gisteren, gewoon op het schap van de Mercadona, zeg maar de hollandse C1000. Ze hadden er jammer genoeg maar 1. We zullen verder zoeken naar andere speciale uitgaves, we hebben tenslotte nog 1 maand voor we richting Nederland komen.

3 opmerkingen:

lillian zei

Het busje moet achterover hellen met al die drank die jullie voor iedereen meenemen. En wat zie ik nu? Nieuwe of niet? xxx Lillian

Zustertjen zei

Wat is er speciaal aan deze dan?Vloeibaar goud zeker????We kunnen wel een handeltje opzetten!
Hubbie drinkt het gewone Cardhu vocht ook wel hoor.Overigens kunnen we het tegenwoordig wel in ollanda kopen maar kost het minimaal 20 euries per fles meer!!!!!!!
Tss!

sunseekers zei

Neehee, Zustertjen, deze zit in een heel mooi blik, ik weet alleen niet of er verschillende blikken zijn????? en misschien een andere verpakking bij een andere winkel. De prijs had Hubbie goed onthouden trouwens. hahahaha