zondag 24 augustus 2008

Ja-Morgen-Nee


Vorig zomer is het vanwege het weer niet gelukt. Dit jaar zou dat anders worden. Al weken hadden we het erover, bbq-en met de voormalige buren. In eerste instantie hadden we voor vrijdag afgesproken, maar na telefonisch overleg hebben we besloten om het uit te stellen tot zaterdag. Dat allemaal omdat we buiten wilden zitten. Zaterdag was dus de laatste mogelijkheid voordat buurman weer naar het buitenland moet voor het werk en wij weer richting winterverblijf gaan. Zaterdagmiddag om een uur of 5 weggereden naar ons oude huis, lekker een dikke broek aan, fleecevest over een trui en een fleeceshawl om, we zouden toch buiten zitten. Gelukkig is het toch anders gelopen. Alleen buurman was buiten, onder de parasol of noem je hem paraplu, om te grillen. Wij zaten aan de eettafel in de woonkamer. Zalig gegeten met stroopwafelijs toe. Dus het is gelukt en wij vonden het erg gezellig, ik hoop de buurman ook, al heeft hij wel veel gemist van de gesprekken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, het was heeeeeeeeeeeeeeeeel gezellig!(en lekker!) Arme papa, als maar buiten staan bij de bbq!! (maar iemand moet toch voor het eten zorgen?!)

IK hoop dat we dit weer een keer gaan doenn!!!

Zustertjen zei

Hier was het prachtig weer!!!!!!!!

Smitsky zei

Wij smitjes BBQ zelfs op 31 december als het vriest...Mannen buiten, wij binnen vreten. Gezellig!!

sunseekers zei

@ Smitsky, met een beetje mazzel kunnen de mannen dit jaar in de nieuwe schuur staan, wel buiten, maar toch binnen hahaha