woensdag 13 augustus 2008

Schrijversblok


Waar moet het vandaag weer eens over gaan, ik heb geen idee. We maken niks mee, dat noemenswaardig genoeg is voor een echte blog. Of het moet zijn, dat het schoonmaakvirus heeft toegeslagen. Aanstaand weekend krijgen wij loge's en die moeten natuurlijk ergens slapen. Nou zijn we in het bezit van een logeerkamer, maar die doet tevens dienst als voorraad en opslagkamer. Alle spullen die meemoeten naar Spanje staan rustig in het kamertje van 2 bij 2 meter te wachten om in de auto te worden geladen.
Op het kamertje staan ook twee 1persoonsbedden, het zogenaamde onderschuifsysteem. Dus de kamer moet echt helemaal leeg om daar twee bedden naast elkaar te laten passen. De mensen die onze thuissituatie kennen, weten dat dat een hele opgave is, waar laat je alle spullen?
Nou de oplossing is simpel, maar rommelig. Alles staat nu langs de schuine wanden, waar het te laag is om te lopen.
Bijna klaar nu, even de bedjes opmaken en dan kan het opruimen van de rest van huis(je) beginnen.

BAHBAH wat een rotdag

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ben je toch een mazzelkont, weer een lvnetje!!! Hij (of zij) is wel echt mooi!! Misschien wel door noeste arbeid??? Of van zichzelf. Hij staat vast geweldig in la doeze franse. Trouwens wel leuk om weer wat te lezen ik begon het al te missen, xxx Annemiek

Anoniem zei

jah, ik weet wel hoeveel werk je daar aan moet hebben... suc6 he!

Zustertjen zei

Ach wat zeur je nou, het is toch slecht weer.

sunseekers zei

@ zustertjen.

Mag ik ook eens een keer een K#$dag hebben????

Zustertjen zei

Vooruit, voor deze keer dan.