maandag 23 juni 2008

Dat is niet leuk!!!!

De meeste lezers van dit blogje, weten inmiddels dat vriendin vorige week is verhuisd naar een poepie sjiek appartement. Op de foto staat vriendin op haar eigen terras, een paar dagen voor de oplevering. Veel spullen van de stacaravan die ze op deze camping had zijn meegegaan.De verhuiswagen vanuit Nederland is onderweg en komt hopelijk aanstaande donderdag, de rest van de meubels afleveren. Zover alles voorspoedig, zelfs zoon van vriendin was een paar dagen over gekomen vanuit Nederland. Die is vanmorgen weer naar Nederland vertrokken. Vanavond om 6 uur ging de spaanse telefoon, vriendin aan de lijn vanuit het politiebureau. Wats kebeurt. INGEBROKEN vanmiddag tussen 2 en 4 uur. Het hele complex is beveiligd met camera's en ze hebben overal rolluiken voor de ramen en deuren, maar het rolluik van de schuifpui zat niet helemaal tot beneden aan toe dicht, omdat ze maar even weggingen. Nou, de kl%#$ zakken hebben gewoon staan wachten. Op het gemakje de schuifpui vernield en hoppa alle kleine electronica is verdwenen. Dus alles wat in de broekzak past. 2 Telefoontjes en een digitale camera zijn weg. De grote platte tv hebben ze laten staan en de laptop ook. Wat heb je toch rare mensen op deze wereld.Gelukkig is de inboedelverzekering vorige week dinsdag overgeschreven.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een shit begin van hun nieuwe verblijf en ja sommige mensen sporen echt niet, wat een rotgevoel kun je hier aan overhouden, hopen maar dat dit niet gebeurd, rotlui!!!! Gelukkig dat ze wel verzekerd zijn maar het blift K.......E. XXX Annemiek.

Zustertjen zei

Wat een geluk dat ze er nog niet woonden en al meer waardevols er in hadden. Maar wat een vieze, vuile, smerige etterbakken zijn er toch op deze wereld!!!!!!!!!!!!!

Smitsky zei

Daar kan ik ook heel woest om worden. Ze moeten met hun jatten van andermans spullen afblijven!