donderdag 26 juni 2008

We zitten in Frankrijk


Jaja, we hebben het gered vandaag. Op dit moment zitten we in een hotel in Beziers. Voor de Hollanders, dat ligt in Zuid-Frankrijk. De temperatuur is vergeleken met Spanje hels. Het is bloedheet 36 graden en er staat een vies warm windje. Maar we hebben een leuke kamer. Een familiekamer, de kinderen kunnen boven slapen (lekker warm) en wij beneden (met airco) Het is allemaal zeer voorspoedig verlopen vandaag. Ik heb maar 1 stomme fout gemaakt. Het brood zit nog in de vriezer in de caravan. Die staat in de stalling, op een plaats van 2,60 meter breed. Onze caravan is 2.50 meter breed, dus de deur kan met geen mogelijkheid open als je de caravan niet verplaatst. Dan kan niet omdat er een wielklem opzit. Hij kan dus echt niet van zijn plek (op een normale manier) en de deur kan nog geen 5 centimeter open. De sleutel opsturen naar onze vrienden in het appartement is dus geen optie. Gelukkig zit de koelkast dicht, dus eventuele schimmels zitten misschien nog wel in de dichte plastic zak, als we over goed 8 weken de caravan weer gaan ophalen. Het zal wel een lekker luchtje achterlaten. Misschien is het hele brood wel geroosterd als we de vriezer openmaken. Mien moat zegt: ik laat wel een frisse wind als we weer daar zijn, en dan komt alles weer goed.

2 opmerkingen:

Zustertjen zei

Beter de zijne dan de mijne. Die zijn echt niet fris en ik kan me die van jou ook nog herinneren. Balkonnetje in Zweden toch?

Anoniem zei

Misschien loopt het brood je wel tegemoet,als welkom,over acht weken of je hebt een mooie kleurige vriezer aan de binnenkant?? Een ding is zeker het brood is niet meer te vr..... . XXX Annemiek.