dinsdag 3 juni 2008

Na Spanje komt Frankrijk

Dit is het dus, ons nieuwe verblijf voor de zomer zeer waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat we erin kunnen trekken, maar als het net zo mooi wordt als ons huidige appartement, hebben we geen klagen. Voor vrienden en familie ook weer een nieuw adres voor koffie en een slaapplaats.

Het een en ander heeft wel tot gevolg dat het persoonlijk kontakt (nog) minder wordt dan nu het geval is, maar de echte diehards raken we gelukkig toch nooit meer kwijt.

Het zeer oude gebouw ligt in de Vogezen, dus nog net te rijden in 1 dag. Dus voor een lang weekend zeer geschikt. Nou hebben wij toevallig een stel vrienden die een camper hebben en die verwachten we als eerste op ons nieuwe adres.

6 opmerkingen:

Smitsky zei

Wij hebben geen camper...

Of bedoel je die diehards daar in Nagele, hihi.

Maarruh, ziet er niet verkeerd uit.

Jullie komen toch nog wel naar Nederland dit jaar??

sunseekers zei

@ ja, we zijn aan onze laatste maand hier begonnen. Nog twee weekjes en dan begint het gezeur van schoonmaken afbreken en opruimen.

Zustertjen zei

reken maar dat je nog lang niet van ons verlost bent. En als we over een jaar of 5 van optrekje veranderen gaan jullie misschien ook wel weer verhuizen.

Smitsky zei

En anders kijk ik AJ lief aan voor een groot tuinhuis....En dan noemen we het de sunseekers huis. Strak plan, of niet?

sunseekers zei

Jullie regelen het maar, wij horen wel van de klap. Misschien een idee om met z'n allen bij elkaar te kruipen, is er altijd iemand thuis voor de post en de dieren.

Anoniem zei

Nou nog maar eens geprobeerd. Vinden het leuk om jullie blog te lezen. Leuke manier om op de hoogte te blijven van jullie "wel en wee". Groetjes en xxx Annemiek.